Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13983

Название: Розробка системи рейтингування студентів спеціальності «Комп’ютерні науки»
Авторы: Микитенко, Віталій Іванович
Ключевые слова: рейтингування
Python
Flask
REACT
Дата публикации: 26-Июн-2024
Библиографическое описание: Микитенко, В. І. Розробка системи рейтингування студентів спеціальності «Комп’ютерні науки»: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 122 Комп’ютерні науки / Віталій Іванович Микитенко. - Полтава, 2024. - 79 с.
Аннотация: Об’єкт розробки – програмна реалізація системи рейтингування студентів спеціальності «Комп’ютерні науки». Мета роботи – розробка системи рейтингування студентів, яка дозволяє користувачам авторизуватися за допомогою PIN-коду, додавати інформацію про студентів, їхні оцінки, створювати рейтинги студентів та переглядати дані у зручному інтерфейсі, використовуючи мову програмування Python та фреймворки Flask і React. Методи дослідження – методи програмування на мові Python з використанням фреймворку Flask для бекенду, бібліотеки SQLAlchemy для роботи з базою даних, фреймворку React для фронтенду, а також методи тестування та налагодження веб-додатків. Розроблено веб-додаток, який дозволяє користувачам авторизуватися за допомогою PIN-коду, додавати та редагувати інформацію про студентів, додавати оцінки для студентів, створювати рейтинги на основі середнього бала та переглядати інформацію у зручному форматі. Система також надає можливість сортування та фільтрації даних для покращення зручності користувачів. Було проведено огляд існуючих систем рейтингування студентів, аналіз їх функціоналу та інтерфейсів. На основі аналізу визначено ключові вимоги до функціональності та дизайну власного додатку. Відбулося проектування архітектури додатку, його реалізація, тестування та оптимізація. Результати роботи включають розроблену програму з документацією, що містить інструкції для користувачів та рекомендації щодо подальшого розвитку додатку. Висвітлено позитивні та негативні аспекти використання розробленої системи, а також запропоновано можливі шляхи її вдосконалення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13983
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mikitenko-KNb-41-1.pdf1,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь