Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14001

Название: Алгоритмізація та програмна реалізація навчальної системи практичних знань з теми «Евклідові комбінаторні множини переставлень» з дисципліни «Елементи комбінаторної оптимізації»
Авторы: Сірик, Владислав Сергійович
Ключевые слова: Евклідові комбінаторні множини
тренажер
навчальна система
алгоритмізація
Java
Дата публикации: 27-Июн-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Сірик, В. С. Алгоритмізація та програмна реалізація навчальної системи практичних знань з теми «Евклідові комбінаторні множини переставлень» з дисципліни «Елементи комбінаторної оптимізації»: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 122 Комп’ютерні науки / Владислав Сергійович Сірик. - Полтава, 2024. - 59 с.
Аннотация: Об’єкт розробки – процес освіти з комбінаторної оптимізації. Мета роботи – створення програмного тренажера для навчання роботі з евклідовими комбінаторними множинами переставлень. Методи дослідження – методи програмування на Java, використання алгоритмічних підходів в комбінаторниці, середовище розробки Apache NetBeans, тестування програмних продуктів. У роботі проведено аналіз існуючих тренажерів для навчання комбінаторної оптимізації, визначено ключові вимоги до системи, що сприяє ефективному навчанню. Виділені основні переваги та недоліки сучасних тренажерів, що були враховані при розробці нового рішення. Розроблено структуру тренажера, що включає модулі теоретичного навчання, практичних вправ та оцінювання знань. Велика увага приділена інтерактивності навчального процесу: інтегровані інтерактивні завдання, підказки та детальні пояснення для кращого засвоєння матеріалу. Програмна реалізація тренажера забезпечує динамічну взаємодію з користувачем, адаптивність завдань до рівня знань студента та систематичне відстеження прогресу. Використання середовища Apache NetBeans дозволило ефективно інтегрувати різноманітні модулі системи та забезпечити їх надійність та швидкість роботи.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14001
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Siryk_Vlad_Sergeevich_Knb41-1.pdf1,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь