Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14009

Название: Кооперування як засіб захисту економічних інтересів дрібних підприємств із надання стоматологічних послуг
Авторы: Собчак, Г. М.
Ключевые слова: кооперація
обслуговувальні кооперативи
стоматологічні кооперативи
стоматологічні послуги
Дата публикации: 2017
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Собчак, Г. М. Кооперування як засіб захисту економічних інтересів дрібних підприємств із надання стоматологічних послуг / Г. М. Собчак // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2017. – № 4. – С. 87–93.
Аннотация: Метою статті є з’ясування особливостей і переваг кооперування дрібних учасників ринку стоматологічних послуг для підготовки наукового підґрунтя започаткування кооперативів стоматологів в Україні. Методика дослідження. Основою методичного інструментарію даного дослідження стали методи аналізу та синтезу, застосовані для найбільш ефективної реалізації поставленої мети. Результати. Розкрито сутність організації кооперативів стоматологів, з’ясовано їх основні переваги. Акцентовано на доцільності створення таких кооперативів в Україні в середовищі дрібних підприємств із надання стоматологічних послуг. Практична значущість результатів дослідження. Доведено, що завдання кооперативів стоматологів співпадають із проблемами дрібних суб’єктів ринку стоматологічних послуг; установлено, що ці економічні організації мають цілу низку переваг і нових можливостей для їх учасників; членство дрібних підприємців-стоматологів у кооперативі забезпечує їм значну економію на витратах, що може сприяти перегляду цінової політики на користь численних споживачів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14009
ISSN: 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1265-2125-1-PB.pdf976,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь