Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14124

Название: Удосконалення роботи з організації надання додаткових послуг у бутік-готелі «Фредерік Коклен» міста Одеса
Авторы: Калашник, Яна Анатоліївна
Володько, Ольга Василівна
Issue Date: 18-Apr-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Калашник Я. А., Володько О. В. Удосконалення роботи з організації надання додаткових послуг у бутік-готелі «Фредерік Коклен» міста Одеса / Я. А. Калашник, О. В. Володько // Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 18 квітня 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С.58-60.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14124
ISBN: 978-966-184-471-0
Appears in Collections:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Калашник_Я. А._Удосконалення роботи з організації надання додаткових послуг у бутік-готелі «Фредерік Коклен» міста Одеса.pdf987,93 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback