Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14199

Название: Інформаційна система з пошуку та підбору транспортного засобу
Авторы: Ломака, Максим Анатолійович
Ключевые слова: інформаційна система
пошук
підбір
транспортний засіб
програмні засоби
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Ломака, М. А. Інформаційна система з пошуку та підбору транспортного засобу: кваліфікаційна робота ... магістра : 122 Комп’ютерні науки / Максим Анатолійович Ломака. - Полтава, 2024. - 72 с.
Аннотация: Актуальність теми. Тема дослідження є досить актуальною, оскільки щоденно в різних регіонах країни зростає попит на придбання транспортних засобів. Це обумовлено покращенням процесу пошуку та підбору транспортного засобу, що не призводить до втрати часу та довіри адміністраторів порталів, а представить зручний вибір пропозицій під бажані потреби користувачів. Мета роботи і задачі дослідження: Мета кваліфікаційної роботи – підвищення ефективності, зручності й надійності з пошуку та підбору транспортного засобу за заданими критеріями, шляхом розробки веб-сайту, призначеного для збирання та аналізу даних з різних популярних порталів придбання авто. Для досягнення поставленої мети в роботі розв’язуються наступні завдання: – провести порівняльний аналіз існуючих порталів пошуку транспортного засобу; – здійснити вибір програмно-технічних засобів для реалізації завдань дослідження; – спроектувати систему з пошуку та підбору транспортного засобу у вигляді сайту «AUTOCHOOSE»; – розробити базу даних сайту «AUTOCHOOSE»; – розробити сайт з пошуку та підбору транспортного засобу «AUTOCHOOSE»; Об’єкт дослідження: процес прийняття рішення щодо пошуку та підбору транспортного засобу. Предмет дослідження: інформаційна система з пошуку та підбору транспортного засобу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14199
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота, Ломака Максим, КН м-21.pdf2,98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь