Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Глави з книги (ННІДО ГРКС) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14580

Название: Програма та методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Володько, Ольга Василівна
Issue Date: 2024
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14580
Appears in Collections:Глави з книги (ННІДО ГРКС)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
vp2-b24.pdf4,71 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback