Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14991

Название: КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮ
Другие названия: CLASSIFICATION OF ENTERPRISES BY THE NATURE INTERRELATION WITH INNOVATION
Авторы: Капліна, Тетяна ВІкторівна
Капліна, Анна Сергіївна
Кущ, Лариса Іванівна
Ковінько, Ольга Петрівна
Ключевые слова: новведення
інновації
типи взаємозв'язків
користувач інноваціями
створювач інновацій
носій нововведень
Дата публикации: 21-Окт-2020
Издатель: Полтава: ПУЕТ
Библиографическое описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: мтеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ,(м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.).-Полтава: ПУЕТ, 2019.-126 с.
Серия/номер: УДК 664:640.4:338.48;А43
Аннотация: В тезах висвітлена взаємодія підприємства та нововведень, що забезпечується системою взаємопов’язаних цілей і чинників, які формують певні умови для реалізації комплексу заходів, спрямованих на здійснення управління та реалізацію нововведень. Сприйнятливість до інновацій потребує від підприємства здатності до створення нових ринків, нових товарів, техніки та технології
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14991
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮ.docx21,38 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь