Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14991
|
Название: | КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮ |
Другие названия: | CLASSIFICATION OF ENTERPRISES BY THE NATURE INTERRELATION WITH INNOVATION |
Авторы: | Капліна, Тетяна ВІкторівна Капліна, Анна Сергіївна Кущ, Лариса Іванівна Ковінько, Ольга Петрівна |
Ключевые слова: | новведення інновації типи взаємозв'язків користувач інноваціями створювач інновацій носій нововведень |
Дата публикации: | 21-Окт-2020 |
Издатель: | Полтава: ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: мтеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ,(м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.).-Полтава: ПУЕТ, 2019.-126 с. |
Серия/номер: | УДК 664:640.4:338.48;А43 |
Аннотация: | В тезах висвітлена взаємодія підприємства та нововведень, що забезпечується системою взаємопов’язаних цілей і чинників, які формують певні умови для реалізації комплексу заходів, спрямованих на здійснення управління та реалізацію нововведень. Сприйнятливість до інновацій потребує від підприємства здатності до створення нових ринків, нових товарів, техніки та технології |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14991 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|