Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Глави з книги (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15065

Название: Технологія продукції харчування у таблицях і схемах
Авторы: Дорохіна, М. О.
Капліна, Т. В.
Ключевые слова: технологія продукції харчування
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування : у таблицях і схемах : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. – Київ : Кондор, 2008. – 278 с.
Аннотация: Авторами пропонуються нові підходи до викладання технології продукції харчування. Матеріали представлено у вигляді таблиць схем. Для студентів вищих навчальних закладів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15065
ISBN: 978-966-357-148-1
Располагается в коллекциях:Глави з книги (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дорохіна М.О., Капліна Т.В. Технолог я продукц харчування у таблицях схемах.doc54,98 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь