Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15071

Название: Актуальні тренди ресторанного бізнесу в Україні
Авторы: Рогова, Н. В.
Володько, О. В.
Кущ, Л. І.
Ключевые слова: ресторанний бізнес
тренди
Дата публикации: 2020
Издатель: Черкаський державний технологічний університет
Библиографическое описание: Рогова Н. В., Володько О. В., Кущ Л. І. Актуальні тренди ресторанного бізнесу в Україні // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції (19–20 березня 2020 року, м. Черкаси) : у 2-х томах / М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Т. 1. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – С. 60–62.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15071
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рогова_Володько_Кущ_Актуальні тренди ресторанного бізнесу в Україні.pdf533,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь