Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15071
|
Название: | Актуальні тренди ресторанного бізнесу в Україні |
Авторы: | Рогова, Н. В. Володько, О. В. Кущ, Л. І. |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес тренди |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Черкаський державний технологічний університет |
Библиографическое описание: | Рогова Н. В., Володько О. В., Кущ Л. І. Актуальні тренди ресторанного бізнесу в Україні // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції (19–20 березня 2020 року, м. Черкаси) : у 2-х томах / М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Т. 1. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – С. 60–62. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15071 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|