Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15421
|
Название: | ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СПОЖИВЧІЙ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ |
Авторы: | Рогова, Наталія Володимирівна |
Ключевые слова: | Іновації готельно-ресторанний бізнес гастрономічний туризм споживча кооперація цифровізація |
Дата публикации: | 8-Май-2025 |
Издатель: | НМЦ «Укоопосвіта» |
Библиографическое описание: | Рогова Н. В. ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СПОЖИВЧІЙ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ. Європейська інтеграція України та інновації в національній економіці: роль кооперації в умовах сучасних викликів : Наук. конферкенція, м. Київ, 8 трав. 2025 р. Київ, 2025. С. 101–103. |
Аннотация: | У роботі розглянуто ключові інноваційні тренди, що впливають
на розвиток готельно-ресторанного бізнесу у сфері споживчої кооперації України. Досліджено цифровізацію, екологічну відповідальність, нові гастрономічні
концепції та формати обслуговування як інструменти підвищення конкурентоспроможності закладів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15421 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|