Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15421

Название: ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СПОЖИВЧІЙ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
Авторы: Рогова, Наталія Володимирівна
Ключевые слова: Іновації
готельно-ресторанний бізнес
гастрономічний туризм
споживча кооперація
цифровізація
Дата публикации: 8-Май-2025
Издатель: НМЦ «Укоопосвіта»
Библиографическое описание: Рогова Н. В. ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СПОЖИВЧІЙ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ. Європейська інтеграція України та інновації в національній економіці: роль кооперації в умовах сучасних викликів : Наук. конферкенція, м. Київ, 8 трав. 2025 р. Київ, 2025. С. 101–103.
Аннотация: У роботі розглянуто ключові інноваційні тренди, що впливають на розвиток готельно-ресторанного бізнесу у сфері споживчої кооперації України. Досліджено цифровізацію, екологічну відповідальність, нові гастрономічні концепції та формати обслуговування як інструменти підвищення конкурентоспроможності закладів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15421
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
zb_dop_uks_2025 (1).docx367,03 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь