|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15693
|
| Название: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства за рахунок нововведень |
| Авторы: | Голубєв, Д. В. Капліна, Т. В. |
| Ключевые слова: | інновація нововведення ресторан ринок конкурентоспроможність гість innovation novelty restaurant market competitiveness guest |
| Дата публикации: | 2022 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Голубєв Д. В. Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства за рахунок нововведень / Голубєв Д. В., Капліна Т. В. // Збірник наукових статей магістрів. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – C. 19–23. |
| Аннотация: | У статті розглянуто стан сучасного ресторанного господарства в Україні, його проблеми та перспективи розвитку. Знайдено рішення, завдяки якому можливо підвищити конкурентоспроможність підприємств на ринку, шляхом інновацій. Запропоновано різноманітні нововведення для покращення взаємодії зі споживачами, технологічні новинки, інновації для покращення страв та професійного зростання персоналу. The article examines the state of the modern restaurant industry in Ukraine, its problems and prospects for development. A solution was found, thanks to which it is possible to increase the competitiveness of enterprises on the market, through innovations. A variety of innovations are proposed to improve interaction with consumers, technological innovations, innovations to improve dishes and professional growth of staff. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15693 |
| ISBN: | 978-966-184-435-2 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|