|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15704
|
| Название: | Впровадження аромамаркетингу для підвищення конкурентоспроможності готелю |
| Авторы: | Ходіс, Н. С. Капліна, Т. В. |
| Ключевые слова: | аромамаркетинг інновації конкурентоспроможність готельний бізнес війна туристична галузь aroma marketing innovation competitiveness hotel business war tourism industry |
| Дата публикации: | 2022 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Ходіс Н. С. Впровадження аромамаркетингу для підвищення конкурентоспроможності готелю / Ходіс Н. С., Капліна Т. В. // Збірник наукових статей магістрів. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – C. 56–61. |
| Аннотация: | В статті окреслено наявну ситуацію в сфері гостинності України, проблеми які виникли внаслідок повномасштабного вторгнення та доведено важливість впровадження інноваційних технологій в Прем’єр готелі «Палаццо» міста Полтава, незважаючи на нестабільну ситуацію. The article outlines the current situation in the field of hospitality in Ukraine, the problems that arose as a result of a full-scale invasion, and the importance of the introduction of innovative technologies is proven using the example of the hotel and restaurant complex “Palazzo” in the city of Poltava. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15704 |
| ISBN: | 978-966-184-435-2 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|