Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра управління персоналом, економіки праці та економічної теорії >
Монографії (ННІДО УПЕПЕТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1704

Название: Державне будівництво і місцеве самоврядування в Україні
Авторы: Ворона, Петро Васильович
Мучник, Анатолій Мусійович
Дата публикации: 2010
Издатель: Полтава, ПП Шевченко Р.В,
Библиографическое описание: Ворона П. В., Мучник А. М. Державне будівництво і місцеве самоврядування в Україні. Навчально-методичний посібник. Видання друге, перероблене й доповнене. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів (Гриф наданий Міністерством освіти і науки України, лист 2009 р. №1.4/18-г-89-1). – Полтава, ПП Шевченко Р.В., 2010. – 98 с.
Аннотация: У навчально–методичному посібнику розглянуто загальні та концептуальні засади державного будівництва та місцевого самоврядування в Україні (інституції, конституційні визначення, законодавча база, їх формування, склад, повноваження). Велика увага в навчальному виданні приділена понятійному апарату, принципам функціонування основних інститутів як місцевої так і центральної влади. З метою контролю та перевірки рівня знань, додаткової роботи студентів та слухачів подано орієнтовний перелік тестових завдань, теми для обговорення і контрольні запитання. Для студентів та слухачів магістратури, викладачів вишів, державних службовців й службовців органів місцевого самоврядування, які вивчають курс «Державне будівництво та місцеве самоврядування в Україні» і підвищують кваліфікацію за фахом. Може бути корисним для тих, кого цікавлять проблеми та шляхи державотворення в Україні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1704
ISBN: 978-966-8798-36-8
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО УПЕПЕТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
підручник.pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь