Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/172
|
Название: | Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробів |
Авторы: | Будник, Ніна Василівна |
Ключевые слова: | кісткова паста електромагнітне поле теплопровідність |
Дата публикации: | 5-Сен-2008 |
Издатель: | Одеська Національна академія харчових технологій |
Библиографическое описание: | Наукові праці ОНАХТ. – 2008. – № 33. – С. 44 – 47. |
Аннотация: | Розглянуто можливість зменшення тривалості термічної обробки варених ковбасних виробів за рахунок введення в їх рецептуру харчової кісткової пасти, гомогенізованої в електромагнітному полі. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/172 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|