Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/173
|
Название: | Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти. |
Авторы: | Будник, Ніна Василівна |
Ключевые слова: | жирнокислотний склад пероксидне число кісткова паста органічний кальцій |
Дата публикации: | 30-Июн-2011 |
Издатель: | Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського |
Библиографическое описание: | Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. –– № 27. – С. 393– 399. |
Аннотация: | Досліджено жирнокислотний склад кісткової пасти, яка є потенційним джерелом органічного кальцію в технології виробництва варених ковбасних виробів. Встановлено зміну кислотного та пероксидного чисел в процесі зберігання пасти за різних температурних режимів. За результами досліджень доведено можливість використання кісткової пасти в харчових технологіях. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/173 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|