Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/173

Название: Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти.
Авторы: Будник, Ніна Василівна
Ключевые слова: жирнокислотний склад
пероксидне число
кісткова паста
органічний кальцій
Дата публикации: 30-Июн-2011
Издатель: Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського
Библиографическое описание: Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. –– № 27. – С. 393– 399.
Аннотация: Досліджено жирнокислотний склад кісткової пасти, яка є потенційним джерелом органічного кальцію в технології виробництва варених ковбасних виробів. Встановлено зміну кислотного та пероксидного чисел в процесі зберігання пасти за різних температурних режимів. За результами досліджень доведено можливість використання кісткової пасти в харчових технологіях.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/173
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pashuk_copy.pdf486,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь