Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/174

Название: Дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних елементів у кістковій сировині
Авторы: Будник, Ніна Василівна
Ключевые слова: радіонукліди
цезій
стронцій
токсичні елементи
Дата публикации: Апр-2005
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Харчова промисловість. – 2005. – №4. – С. 27– 29.
Аннотация: Розглянуто хімічний склад харчової кістки та наведено результати дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних шкідливих елементів в курячих кістках. Встановлено , що вміст їх не перевищує допустимих норм і кістки можуть бути використані в якості вихідної сировини при виробництві кісткової харчової пасти, яка є збагачувачем продуктів харчування органічним кальцієм.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/174
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття радіонукліди.doc64,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь