Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/174
|
Название: | Дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних елементів у кістковій сировині |
Авторы: | Будник, Ніна Василівна |
Ключевые слова: | радіонукліди цезій стронцій токсичні елементи |
Дата публикации: | Апр-2005 |
Издатель: | Національний університет харчових технологій |
Библиографическое описание: | Харчова промисловість. – 2005. – №4. – С. 27– 29. |
Аннотация: | Розглянуто хімічний склад харчової кістки та наведено результати дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних шкідливих елементів в курячих кістках. Встановлено , що вміст їх не перевищує допустимих норм і кістки можуть бути використані в якості вихідної сировини при виробництві кісткової харчової пасти, яка є збагачувачем продуктів харчування органічним
кальцієм. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/174 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|