Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/175
|
Название: | Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення |
Авторы: | Будник, Ніна Василівна Клименко, Михайло Миколайович |
Ключевые слова: | модельні ковбасні фарші гістологічні дослідження кісткові включення |
Дата публикации: | 2007 |
Издатель: | Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського |
Библиографическое описание: | Обладнання та технології харчових виробництв – 2007. – Т.1, №17. – С. 92– 98. |
Аннотация: | Проаналізовано можливість використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів, наведено результати гістологічних досліджень модельних фаршів та готових ковбасних виробів з різним вмістом кісткової пасти. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/175 |
ISSN: | ББК 36 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|