Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/175

Название: Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення
Авторы: Будник, Ніна Василівна
Клименко, Михайло Миколайович
Ключевые слова: модельні ковбасні фарші
гістологічні дослідження
кісткові включення
Дата публикации: 2007
Издатель: Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського
Библиографическое описание: Обладнання та технології харчових виробництв – 2007. – Т.1, №17. – С. 92– 98.
Аннотация: Проаналізовано можливість використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів, наведено результати гістологічних досліджень модельних фаршів та готових ковбасних виробів з різним вмістом кісткової пасти.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/175
ISSN: ББК 36
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття ДонДУЕТ.doc1,02 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь