Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/177

Название: Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв.
Авторы: Дубова, Галина Евгеніївна
Безусов, Анатолій Тимофійович
Ключевые слова: центрифуги-декантери, соки, обробкав
Дата публикации: 2009
Издатель: Полтава: РВВ ПУСКУ
Библиографическое описание: Д 79 Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв: Монографія. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009. – 85 с
Аннотация: У монографії розглядаються особливості технології виробництва соків та напоїв профілактичного призначення з використанням методу центрифугування. Розкриті особливості збільшення соковіддачі сировини за допомогою комплексу мацеруючи ферментів солоду зерна. Проведений системний аналіз переваг центрифугування порівняно з пресовим способом. Доведені переваги способів попередньої обробки, що передбачають сильний механічний вплив
Описание: Вступ. Розділ 1. Проблеми виробництва соків. 1.1. Аналіз сировинної бази і стану переробних підприємств Полтавської області. 1.2. Харчова цінність слив, чорної смородини і соків з них. 1.3. Особливості технології соків без м'якоті. 1.4. Фізичні і біохімічні методи обробки сировини. 1.5. Характеристика об'єктів дослідження. Розділ 2. Вплив способів попередньої обробки сировини на соковіддачу. 2.1. Вплив режимів центрифугування і ступеня подрібнення сировини на вихід соку. 2.2. Методи попередньої обробки слив і чорної смородини при отриманні соку на центрифузі. 2.2.1. Вплив глибини розпаду пектинових речовин на вихід соку при вилученні його на центрифузі. 2.3. Вплив попередньої обробки мезги ферментами солоду на вихід соку. 2.3.1.Вплив вологості солоду на збільшення соковіддачі мезги. 2.3.2. Вплив співвідношення мезга:солод і гідромодулю на збільшення соковіддачі. 2.3.3. Вплив тривалості обробки мезги ферментами солоду на зміни непектинових полісахаридів і протопектину. 2.4. Вивчення впливу магнітного поля на соковіддачу слив і чорної смородини. 2.5. Розробка технології сливового і чорносмородинного соків. 2.6. Дослідження якості соків в процесі виробництва і зберігання. 2.7. Використання відходів сокового виробництва. Висновки. Розділ 3. Комплексне використання сировини при виробництві харчових продуктів. Висновки. Література.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/177
ISBN: 978-966-7971-60-1
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Монографія 09.doc767,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь