Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/183
|
Название: | Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пасти |
Авторы: | Будник, Ніна Василівна Клименко, Михайло Миколайович |
Ключевые слова: | кісткова паста електромагнітне поле електроногами |
Дата публикации: | 27-Апр-2007 |
Издатель: | Львівська Національна Академія Ветеринарної Медицини ім. С.З. Гжицького |
Библиографическое описание: | Науковий Вісник Львівської Національної Академії Ветеринарної Медицини ім. С.З. Гжицького . – 2007. – Т. 9. – Ч.2. – № 2. – С.139 – 144. |
Аннотация: | Досліджена можливість використання обертального електромагнітного поля з феромагнітними елементами в технології виробництва кісткової харчової пасти. |
Описание: | Розглянута можливість використання електромагнітного апарату ВА-100в технології виробництва кісткової пасти. Доведено переваги даного способу диспергування у порівнянні з класичним кутеруванням |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/183 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|