Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/183

Название: Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пасти
Авторы: Будник, Ніна Василівна
Клименко, Михайло Миколайович
Ключевые слова: кісткова паста
електромагнітне поле
електроногами
Дата публикации: 27-Апр-2007
Издатель: Львівська Національна Академія Ветеринарної Медицини ім. С.З. Гжицького
Библиографическое описание: Науковий Вісник Львівської Національної Академії Ветеринарної Медицини ім. С.З. Гжицького . – 2007. – Т. 9. – Ч.2. – № 2. – С.139 – 144.
Аннотация: Досліджена можливість використання обертального електромагнітного поля з феромагнітними елементами в технології виробництва кісткової харчової пасти.
Описание: Розглянута можливість використання електромагнітного апарату ВА-100в технології виробництва кісткової пасти. Доведено переваги даного способу диспергування у порівнянні з класичним кутеруванням
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/183
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Львів.docx460,91 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь