Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/185
|
Название: | Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками |
Авторы: | Пасічний, Василь Миколайович Ястреба, Юлія Анатоліївна |
Ключевые слова: | напівфабрикат повнофакторний експеримент мікробіологічні показники режими сушіння |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | ДонНУЕТ Обладнання та технології харчових виробництв |
Серия/номер: | Обладнання та технології харчових виробництв; Вип. № 23 |
Аннотация: | У статті досліджено методику обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками. Отримано математичну модель для прогнозування мікробіологічних показників в залежності від температури і тривалості проведення процесу сушіння. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/185 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|