Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/191
|
Название: | Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини. |
Другие названия: | Research of structurally mechanical properties of gaels of alginate of calcium is at production of the structured products on basis of mushroom raw material. |
Авторы: | Ястреба, Юлія Анатоліївна Пасічний, Василь Миколайович |
Ключевые слова: | напівфабрикат структурно-механічні властивості альгінат натрію альгінат кальцію грибний порошок intermediate product structurally mechanical properties alginate of sodium alginate of calcium mushroom powder |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | ДонНУЕТ Обладнання та технології харчових виробництв |
Серия/номер: | Вип. № 25. – С. 274-280 |
Аннотация: | У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінату кальцію та структурованих напівфабрикатів на основі грибного порошку з додаванням альгінату кальцію. In the articles resulted results of researches of structurally mechanical indexes of gels of alginate of calcium and structured ready-to-cook foods are on the basis of mushroom powder with addition the alginate of calcium. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/191 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|