Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/196
|
Название: | Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна |
Авторы: | Ястреба, Юлія Анатоліївна Пасічний, Василь Миколайович |
Ключевые слова: | порошкоподібний напівфабрикат амінокислотний склад біологічна цінність |
Issue Date: | 2010 |
Издатель: | Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького |
Серия/номер: | Том 12 , № 2 (44); Частина 4. – С. 124-129 |
Аннотация: | Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату. It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/196 |
Appears in Collections: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|