Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/196

Название: Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: порошкоподібний напівфабрикат
амінокислотний склад
біологічна цінність
Дата публикации: 2010
Издатель: Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького
Серия/номер: Том 12 , № 2 (44); Частина 4. – С. 124-129
Аннотация: Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату. It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/196
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДОСЛІДЖЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПОРОШКОПОБІДНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ГРИБІВ ГЛИВА ЗВИЧАЙНА.pdf248,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь