Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/196

Название: Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: порошкоподібний напівфабрикат
амінокислотний склад
біологічна цінність
Issue Date: 2010
Издатель: Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького
Серия/номер: Том 12 , № 2 (44); Частина 4. – С. 124-129
Аннотация: Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату. It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/196
Appears in Collections:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ДОСЛІДЖЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПОРОШКОПОБІДНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ГРИБІВ ГЛИВА ЗВИЧАЙНА.pdf248,77 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback