Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/197

Название: Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Жабіна, Олена Валеріївна
Ключевые слова: комбіновані м’ясопродукти
білоквмісні наповнювачі
грибний порошкоподібний напівфабрикат (ГПН)
Дата публикации: 2010
Издатель: Наукові праці ОНАХТ
Серия/номер: Випуск № 38
Аннотация: Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технології комбінованих продуктів з використанням грибного порошкопобідного напівфабрикату. Розроблена технологія виробництва паштету, збагаченого білками і харчовими волокнами рослинного походження. Проведені дослідження органолептичних і фізико-хімічних характеристик експериментальних зразків. The article is devoted to the scientific substantiation and elaboration of the technology of the combination of products with the usage of the mushrooms powder intermediate product. It was developed the technology of the pate production, which was enriched by proteins and food fibres of vegetable origin. The chemical composition and organoleptic indexes of developed products was investigated.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/197
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ПАШТЕТ-НИХ КОНСЕРВІВ З БІЛОКВМІСНИМИ НАПОВНЮВАЧАМИ,.pdf266,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь