Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/198

Название: Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: білоквмісні наповнювачі
ферментація
in vitro
ГПН
Дата публикации: 2010
Издатель: Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького
Серия/номер: Том 12, № 3 (45); Частина 4. – С. 50-53
Аннотация: Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням. The results of research of opportunity to proteolysis vegetable and animal protein containing the filler and pate with their use
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/198
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗДАТНОСТІ ДО ФЕРМЕНТАЦІЇ РОСЛИННИХ ТА ТВАРИННИХ БІЛОКВМІСНИХ НАПОВНЮВАЧІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТНИХ КОНСЕРВІВ.pdf296,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь