Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/198
|
Название: | Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів |
Авторы: | Ястреба, Юлія Анатоліївна Пасічний, Василь Миколайович |
Ключевые слова: | білоквмісні наповнювачі ферментація in vitro ГПН |
Issue Date: | 2010 |
Издатель: | Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького |
Серия/номер: | Том 12, № 3 (45); Частина 4. – С. 50-53 |
Аннотация: | Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням. The results of research of opportunity to proteolysis vegetable and animal protein containing the filler and pate with their use |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/198 |
Appears in Collections: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|