Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/198
|
Название: | Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів |
Авторы: | Ястреба, Юлія Анатоліївна Пасічний, Василь Миколайович |
Ключевые слова: | білоквмісні наповнювачі ферментація in vitro ГПН |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького |
Серия/номер: | Том 12, № 3 (45); Частина 4. – С. 50-53 |
Аннотация: | Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням. The results of research of opportunity to proteolysis vegetable and animal protein containing the filler and pate with their use |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/198 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|