Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/199

Название: Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Васюта, Василь Миколайович
Ключевые слова: грибний напівфабрикат
ковбасні вироби
Дата публикации: 2010
Издатель: Харк. держ. ун-т. харчування та торгівлі Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Серия/номер: Вип. № 2 (12). – С. 294-298
Аннотация: Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/199
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БІЛОКВМІСНИХ НАПОВНЮВАЧІВ .pdf285,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь