Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/200

Название: Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: грибний напівфабрикат
ковбасні вироби
Дата публикации: 2010
Издатель: World Meat Technologіеs
Серия/номер: № 12. – С. 52-55
Аннотация: The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/200
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Мясні технології світу.pdf1,81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь