Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/200

Название: Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: грибний напівфабрикат
ковбасні вироби
Issue Date: 2010
Издатель: World Meat Technologіеs
Серия/номер: № 12. – С. 52-55
Аннотация: The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/200
Appears in Collections:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Стаття Мясні технології світу.pdf1,81 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback