Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра управління персоналом, економіки праці та економічної теорії >
Статті (ННІДО УПЕПЕТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2111

Название: Модель аналізу і прогнозування людського потенціалу в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємств споживчої кооперації України
Авторы: Рудич, Леся Василівна
Ключевые слова: людський потенціал
конкурентноспроможність підприємств
система споживчої кооперації України
працівники системи
члени споживчих товариств
Дата публикации: 2013
Издатель: Київський національний економічний університет
Библиографическое описание: Соціально-трудові відносини: теорія та практика: Збірник наукових праць КНЕУ. - Київ. - №2(6) 2013. – 240 с.
Аннотация: Стаття присвячена дослідженню людського потенціалу в контексті забезпечення конкурентноспроможності підприємств системи споживчої кооперації України. В статті проаналізовано особливості формування людського потенціалу в системі споживчої кооперації, досліджено взаємозв’язок людського потенціалу з показниками соціально-економічного розвитку системи споживчої кооперації з метою забезпечення його впливу на зростання конкурентоспроможності підприємств.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2111
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО УПЕПЕТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття_Рудич_3.doc522 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь