Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Статті (ННІДО ЕКБІС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2173

Название: Інноваційні аспекти у формуванні конкурентної стійкості підприємста АПК
Авторы: Березін, Олександр Вікторович
Березіна, Людмила Михайлівна
Ключевые слова: господарська діяльність
інноваційний розвиток
конкурентна стійкість
конкурентні переваги
Дата публикации: 1-Сен-2014
Издатель: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Библиографическое описание: Часопис економічних реформ. Науково-виробничий журнал. - 2014. - №3 (15). С. 77-81
Серия/номер: Економічні науки;
Аннотация: Розглядаються інноваційні аспекти формування конкурентної стійкості підприємств АПК. Наголошено, що для специфічного сектору національної економіки – сільськогосподарського виробництва, формування конкурентної стійкості потребує інноваційних підходів. Приділено увагу перешкодам на шляху формування конкурентних переваг підприємств АПК. Можливості і масштаби підприємств АПК у формуванні конкурентної стійкості та розвитку національного продовольчого ринку значно гальмуються складністю фінансового стану у державі, нестабільністю економічної ситуації.
Описание: Журнал індексується міжнародними наукометричними базами
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2173
ISSN: 2221-8440
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ЕКБІС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Березін, Березіна.doc107 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь