Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра туристичного та готельного бізнесу >
Матеріали конференцій (ННІДО ТГБ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2311

Название: Механізм формування цінової політики підприємств ресторанного бізнесу
Авторы: Карпенко, Юрій Вікторович
Ключевые слова: ціни
цінова політика
ресторанний бізнес
Дата публикации: 28-Ноя-2014
Издатель: ПУЕТ
Серия/номер: Економічні науки;С.15-16
Аннотация: Розглядаються механізми формування цінової політики підприємств ресторанного бізнесу
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2311
ISSN: 978-966-184-180-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТГБ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Карпенко Ю.Pdf292,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь