Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра бухгалтерського обліку і аудиту >
Матеріали конференцій (ННІДО БОА) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2333

Название: Удосконалення бухгалтерської методології
Авторы: Деньга, Світлана Миколаївна
Ключевые слова: самоінвестиції
фінансова діяльність
інвестиційна діяльність
фінансові доходи
фінансові витрати
витрати на підтримання капіталу
Дата публикации: Окт-2014
Библиографическое описание: Бухгалтерський облік в управлінні підприємством: проблеми теорії та практики: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (м. Полтава, 20–23 жовтня 2014 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 303 с.-С.23-26.
Аннотация: Національні і міжнародні стандарти обліку і звітності усі види інвестицій СГ відносять до фінансових, що є дискусійним. У випадку придбання боргових та на короткотерміновий період дольових цінних паперів це цілком обґрунтовано, проте вкладення капіталу в реальні об’єкти, такі, як дочірні, асоційовані і спільні підприємства, слід класифікувати як капітальні інвестиції в інші СГ. Щодо довготермінових вкладень в дольові цінні папери слід враховувати придбану частку у статутному капіталі та ступінь впливу інвестора на діяльність СГ-об'єкта вкладень капіталу. У випадку суттєвого впливу дані інвестиції є капітальними, несуттєвого – фінансовими. Під фінансовою діяльністю СГ слід розуміти операції з фінансовими інструментами інших емітентів, придбаних з метою одержання економічних вигод від операцій з ними. Під інвестиційною діяльністю слід розуміти операції з необоротними активами, які не використовуються в операційній діяльності підприємства, та операції з капітальними інвестиціями в інші СГ.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2333
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО БОА)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Деньга-тези.ПУЕТ.doc43 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь