Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра туристичного та готельного бізнесу >
Матеріали конференцій (ННІДО ТГБ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2344
|
Название: | Принципи формування цінової політики «віртуальних» підприємств ресторанного бізнесу |
Авторы: | Карпенко, Юрій Вікторович Зорін, Віталій Ігорович |
Ключевые слова: | ціна цінова політика підприємства ресторанного бізнесу управління ціноутворенням |
Дата публикации: | 27-Ноя-2014 |
Издатель: | Київський національний лінгвістичний університет |
Библиографическое описание: | Управлінські науки в сучасному світі: матеріали І Наукової міжнародної конференції на честь д. е. н., проф. Шкітіної М. І. (м. Київ, 27 листопада 2014 р.). – К.: КНЛУ, 2014. – С. 66-67. |
Серия/номер: | -; |
Аннотация: | Розглянуто принципи формування цінової політики підприємств ресторанного бізнесу з метою прийняття стратегічних маркетингових рішень у сучасних умовах господарювання. |
Описание: | - |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2344 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТГБ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|