Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Наукові роботи студентів (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2526

Название: Методичні аспекти процесу розробки та реалізації корпоративної стратегії підприємства як суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності.
Авторы: Бондар-Підгурська, Оксана Василівна
Соловей, В.Ю.
Ключевые слова: корпоративна стратегія підприємства
Ключові слова: корпоративна стратегія, зовнішньоекономічна діяльність, підприємство, стратегія
Дата публикации: Янв-2015
Издатель: Збірник наукових статей магістрів спеціальностей «Бізнес-адміністрування» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» за результатами наукових досліджень студентів 2014-2015 навчального року ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2015. – С. 92-97.
Аннотация: Втокремлено та запропоновано принципи формування корпоративної стратегії підприємства, що здійснює зовнішньоекономічну діяльність
Описание: Розробка стратегії підприємства як суб’єкта ЗЕД – складний і творчий процес, який не можна втиснути в рамки готових шаблонів, наборів, рекомендацій. Проте, окремі методичні аспекти залишаються аксіомою, яка потребує постійного перегляду та адаптації до вимог зовнішнього середовища. Вектором розвитку корпорацій є корпоративна стратегія, яка розглядається як найважливіший інструмент підвищення фінансової ефективності діяльності корпорації та підґрунтям її стійкого розвитку. Лише зважені рішення на основі ефективного методичного інструментарію щодо розробки корпоративної стратегії дозволять підприємству домогтися лідерства не лише на внутрішньому, але й на зовнішньому ринках.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2526
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Соловей.doc66 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь