Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2533

Название: Створення Настанови з якості при формуванні системи менеджменту якості споживчої кооперації
Авторы: Рибалко, Леся
Ключевые слова: навстанова з якості
споживча кооперація
система якості
Дата публикации: 1-Окт-2005
Издатель: Одеса: Черноморье
Библиографическое описание: „Наукові дослідження і їх практичне застосування. Сучасний стан і шляхи розвитку”. Матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції. Том ІІІ. Економіка. – Одеса: Черноморье, 1-15 жовтня 2005 р. – 89 с. (С. 15-16)
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2533
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
doklad_tezisy_Rybalko.doc32,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь