Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2537
|
Название: | Теорія і практика управління якістю в системі споживчої кооперації |
Авторы: | Рибалко, Леся |
Ключевые слова: | управління якістю якість |
Дата публикации: | 2006 |
Издатель: | Львів: Видавництво Львівської комерційної академії |
Библиографическое описание: | Вісник Львівської комерційної академії. – Серія економічні науки, випуск 21. – Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2006. – 316 с. (С. 209-215) |
Аннотация: | Виокремлено три підходи щодо генезису теорії і практики управління якістю в торгівлі, та запропоновано їх інтеграцію в єдину загальну систему. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2537 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО М)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|