Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2537

Название: Теорія і практика управління якістю в системі споживчої кооперації
Авторы: Рибалко, Леся
Ключевые слова: управління якістю
якість
Дата публикации: 2006
Издатель: Львів: Видавництво Львівської комерційної академії
Библиографическое описание: Вісник Львівської комерційної академії. – Серія економічні науки, випуск 21. – Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2006. – 316 с. (С. 209-215)
Аннотация: Виокремлено три підходи щодо генезису теорії і практики управління якістю в торгівлі, та запропоновано їх інтеграцію в єдину загальну систему.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2537
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
STATTJA_RYBALKO L.doc88,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь