Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2538

Название: Проектування організаційної структури як елемент формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації
Авторы: Рибалко, Леся
Ключевые слова: споживча кооперація
організаційна структура
система якості
управління якістю
Дата публикации: 2006
Издатель: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: Зб. наук. праць / Редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2006. – Вип. 2 (4). – 693 с.: іл.., табл.. (С. 479-485)
Аннотация: Автором встановлено систему організаційних заходів при проектуванні організаційної структури, що забезпечить формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2538
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
stattja_Rybalko Lesja.doc14,48 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь