Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2538
|
Название: | Проектування організаційної структури як елемент формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації |
Авторы: | Рибалко, Леся |
Ключевые слова: | споживча кооперація організаційна структура система якості управління якістю |
Дата публикации: | 2006 |
Издатель: | Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: Зб. наук. праць / Редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2006. – Вип. 2 (4). – 693 с.: іл.., табл.. (С. 479-485) |
Аннотация: | Автором встановлено систему організаційних заходів при проектуванні організаційної структури, що забезпечить формування системи менеджменту якості в галузі торгівлі споживчої кооперації. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2538 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО М)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|