Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2540
|
Название: | Формування структури показників оцінки якості торговельного обслуговування в системі споживчої кооперації |
Авторы: | Рибалко, Леся |
Ключевые слова: | торговельне обслуговування споживча кооперація оцінка якості управління якістю |
Дата публикации: | 2007 |
Издатель: | Дніпропетровськ: ДНУ |
Библиографическое описание: | Економіка: Проблеми теорії та практики. Збірник наукових праць. Випуск 222: В 5 т. Том ІІ. – Дніпропетровськ: ДНУ, 2007. – 264 с. (С.423- 433) |
Аннотация: | За результатами дослідження автором запропоновано здійснювати оцінку якості торговельного обслуговування в системі споживчої кооперації на основі базисної системи показників, елементами якої є показники товарообороту, показники, що характеризують стан торговельної мережі та узагальнюючий коефіцієнт якості торговельного обслуговування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2540 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО М)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|