Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2550

Название: Удосконалення діяльності системи споживчої кооперації через впровадження нових концепцій управління якістю
Авторы: Рибалко-Рак Леся Андріївна, Маркіна Ірина Анатоліївна
Ключевые слова: управління якістю
споживча кооперація
Дата публикации: 25-Фев-2009
Издатель: Полтава: РВВ ПУСКУ
Библиографическое описание: Матеріали міжнародної науково-методичної конференції „Індивідуалізація навчального процесу на шляху європейської інтеграції вищої освіти України”, 26-27 березня 2009 р. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009 р. – 179 с. (С. 110-111)
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2550
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
tezu_Markina+Rybalko-Rak.doc53,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь