Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2555

Название: Процедура навчання персоналу при впровадженні системи управління якістю в сфері торгівлі споживчої кооперації
Авторы: Рибалко-Рак Леся Андріївна
Ключевые слова: персонал
навчання
якість
управління якістю
система якості
споживча кооперація
Дата публикации: 23-Апр-2010
Издатель: Полтава: РВВ ПУСКУ
Библиографическое описание: Національна економіка у сучасній глобальній економічній системі: механізми функціонування, динаміка, економічна безпека: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 квітна 2010. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2010. – 265 с. (С. 179-181)
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2555
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
tezu_Rybalko-Rak.doc58 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь