Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/317

Название: Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Issue Date: 11-Apr-2011
Издатель: Національний університет харчових технологій
Серия/номер: 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів;частина 1
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/317
Appears in Collections:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Ястреба НУХТ.pdf76,13 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback