Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/319

Название: Дослідження впливу грибних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості паштетів
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Дата публикации: 11-Апр-2011
Издатель: Національний університет харчових технологій
Серия/номер: 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів;частина 1
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/319
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези НУХТ.pdf140,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь