Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/320

Название: Возможность использования альгината натрия при производстве структурированных продуктов
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Issue Date: 2010
Издатель: Казань КГТУ
Серия/номер: ХІ Международная конференция молодых ученых "Пищевые технологии и биотехнологии";
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/320
Appears in Collections:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тезисы Казань.pdf80,39 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback