Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/368

Название: Вплив ароматичних речовин базиліку, бад´яну та калинового соку на мікробіологічні показники морквяного соку
Авторы: Коваленко, Аліна Михайлівна
Ключевые слова: конденсат ароматичних речовин
базилік
аромат
мікробіологічні показники
Дата публикации: 2010
Издатель: Збірник виступів VII науково-практичної конференції студентів вищих навчальних закладів Укоопспілки "Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства"
Серия/номер: Навчально-методичний центр "Укоопосвіта";Частина 2
Аннотация: Аромат - це одна із найважливіших ознак, яка характеризує всі продукти. Ароматичні речовини сприяють підвищенню апетиту і секреції шлункового соку, крім цього це чудовий засіб для привернення уваги споживача. Використання ароматичної сировини при виробництві соків, компотів та інших плодово-ягідних консервів дає можливість розширити асортимент, суттєво подовжити строки зберігання продукції. А головне, що окрім покращення харчових властивостей, продукція матиме лікувальні властивості.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/368
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Коваленко Чернігів.pdf685,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь