Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/368
|
Название: | Вплив ароматичних речовин базиліку, бад´яну та калинового соку на мікробіологічні показники морквяного соку |
Авторы: | Коваленко, Аліна Михайлівна |
Ключевые слова: | конденсат ароматичних речовин базилік аромат мікробіологічні показники |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Збірник виступів VII науково-практичної конференції студентів вищих навчальних закладів Укоопспілки "Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства" |
Серия/номер: | Навчально-методичний центр "Укоопосвіта";Частина 2 |
Аннотация: | Аромат - це одна із найважливіших ознак, яка характеризує всі продукти. Ароматичні речовини сприяють підвищенню апетиту і секреції шлункового соку, крім цього це чудовий засіб для привернення уваги споживача. Використання ароматичної сировини при виробництві соків, компотів та інших плодово-ягідних консервів дає можливість розширити асортимент, суттєво подовжити строки зберігання продукції. А головне, що окрім покращення харчових властивостей, продукція матиме лікувальні властивості. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/368 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|