Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/371

Название: Функціональні м'ясні консерви, збагачені каротином, вітаміном С та харчовими волокнами
Авторы: Плахотін, Валентин Якович
Коваленко, Аліна Михайлівна
Ключевые слова: комбіновані м’ясні консерви, функціональний продукт, м’ясо свинини, бета-каротин, вітамін С, харчові волокна, модельні зразки консервів
Дата публикации: 2012
Издатель: ВНЗУ "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Серия/номер: Збірник наукових статей магістрів;
Аннотация: Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/371
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Коваленко ПУЕТ.pdf943,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь