Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/371
|
Название: | Функціональні м'ясні консерви, збагачені каротином, вітаміном С та харчовими волокнами |
Другие названия: | модельні зразки консервів |
Авторы: | Плахотін, Валентин Якович Коваленко, Аліна Михайлівна |
Ключевые слова: | комбіновані м'ясні консерви функціональний продукт м'ясо свинини бета-каротин вітамін С харчові волокна |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | ВНЗУ "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Серия/номер: | Збірник наукових статей магістрів; |
Аннотация: | Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/371 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|