Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/373

Название: Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: sodium alginate
mushroom raw material
rheological properties
Issue Date: 23-Mar-2012
Издатель: Національний університет харчових технологій
Серия/номер: Міжнародна наукова конференція "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей"
Аннотация: The sodium alginate is currently widely used in food industry as an emulsifier, stabilizer, thickener and gelling ingredient. Its many uses are due to its special properties: its ability to easily thicken and quickly become viscous once it is dissolved in cold or hot water.
Описание: The present work characterizes the conditions of mushroom powder hydration for structured products based on sodium alginate and calcium.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/373
Appears in Collections:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
текст тез Y.Yastreba.pdf7,34 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback