Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/373
|
Название: | Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material |
Авторы: | Ястреба, Юлія Анатоліївна Пасічний, Василь Миколайович |
Ключевые слова: | sodium alginate mushroom raw material rheological properties |
Дата публикации: | 23-Мар-2012 |
Издатель: | Національний університет харчових технологій |
Серия/номер: | Міжнародна наукова конференція "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей" |
Аннотация: | The sodium alginate is currently widely used in food industry as an emulsifier, stabilizer, thickener and gelling ingredient. Its many uses are due to its special properties: its ability to easily thicken and quickly become viscous once it is dissolved in cold or hot water. |
Описание: | The present work characterizes the conditions of mushroom powder hydration for structured products based on sodium alginate and calcium. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/373 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|