Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності >
Глави з книги (ННІДО ПТБД) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4034

Название: Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки
Авторы: Краус, Наталія Миколаївна
Ключевые слова: історія економіки
економічна думка
Дата публикации: 2014
Издатель: Київ: Центр учбової літератури
Библиографическое описание: Краус Н. М. Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки: навч. посібник / Н. М. Краус. – Київ: Центр учбової літератури, 2014. – 504 с.
Аннотация: Навчальний посібник з історії економіки та економічної думки закладає основи економічної освіти, професійного погляду на явища, процеси і закономірності розвитку економічного життя суспільства протягом всього існування людства. Особливістю посібника є те, що матеріал історії економіки й економічної думки подано з використанням структурно-логічних схем, таблиць і наглядних малюнків, що полегшує розуміння логіки зародження та еволюції концепцій, теорій, поглядів на економічні процеси, пізнання їх динамічних й суперечливих взаємозв’язків. Схеми і таблиці можуть використовуватися як доповнення до навчального посібника з історії економіки та економічної думки (див., напр.: Історія економіки та економічної думки : навч. посібник (модульний варіант) / Д. П. Богиня, Н. М. Краус, О. В. Манжура та ін. – Хмельницький : ХНУ, 2010. – 428 с.), а також для швидкого повторення курсу при підготовці до іспиту. Видання рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, науковців, викладачів, аспірантів, усіх, хто цікавиться історією економіки та економічної думки, економічною теорією.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4034
ISBN: 978-617-673-251-8
Располагается в коллекциях:Глави з книги (ННІДО ПТБД)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
kraus_n_m_istoriya_ekonomiki_ta_ekonomichnoi_dumki_strukturn.pdf22,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь