Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4277
|
Название: | Етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об’єктів готельно-ресторанного господарства |
Авторы: | Страшко, Людмила Михайлівна Гриценко, Лариса Олександрівна |
Ключевые слова: | харчові виробництва готельно-ресторанне господарство |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | РВВ ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу/Тези доп. Міжн. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу". РВВ ПУЕТ, 2015.-С. 168-170. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4277 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|