Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4277

Название: Етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об’єктів готельно-ресторанного господарства
Авторы: Страшко, Людмила Михайлівна
Гриценко, Лариса Олександрівна
Ключевые слова: харчові виробництва
готельно-ресторанне господарство
Дата публикации: 2015
Издатель: РВВ ПУЕТ
Библиографическое описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу/Тези доп. Міжн. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв готельно-ресторанного та туристичного бізнесу". РВВ ПУЕТ, 2015.-С. 168-170.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4277
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТЕЗИ_СТРАШКО.docxТези16,1 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь