Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Глави з книги (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4282
|
Название: | Організація забезпечення функціонування засобу розміщення |
Авторы: | Володько, Ольга Василівна Страшко, Людмила Михайлівна |
Ключевые слова: | архітектурно-будівельне рішення дизайн інженерне обладнання готель |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | РВВ ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Організація забезпечення функціонування засобу розміщення: Методичні рекомендації до виконання розділу дипломного проекту для студентів ОКР магістр зі спеціальності 8.14010101 „Готельна і ресторанна справа.- Полтава : ПУЕТ.-27с.” |
Аннотация: | Метою розробки методичних рекомендацій щодо виконання IY розділу магістерського дипломного проекту є систематизація та закріплення теоретичних знань, професійних навичок та умінь, що відповідають вимогам стандартів вищої освіти напряму підготовки “Готельно-ресторанна справа”спеціальності “Готельна і ресторанна справа для постанови та вирішення конкретних задач по організації функціонування засобу розміщення шляхом складання технічного завдання на його проектування (реконструкцію) із зазначеними факторами майбутнього розвитку. |
Описание: | Розділ «Організація забезпечення функціонування засобу розміщення» магістерського дипломного проекту студентів спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» відповідно до структури магістерського дипломного проекту виконується після розгляду теоретичних аспектів інновацій в готельно-ресторанному бізнесі (розділ 1), прогнозування інноваційної діяльності для засобу розміщення (розділ 2), та розробки об’ємно-планувальних рішень (розділ 3). Така послідовність зумовлена метою дипломного магістерського проекту - опанування методологією творчого вирішення існуючих проблем наукового та прикладного характеру, які ґрунтуються на здобутих знаннях, професійних навичках та уміннях, що відповідають вимогам стандартів вищої освіти напряму підготовки “Готельно-ресторанна справа” спеціальності “Готельна і ресторанна справа”,- та відповідає логіці процесу проектування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4282 |
Располагается в коллекциях: | Глави з книги (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|