Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін >
Глави з книги >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4282

Название: Організація забезпечення функціонування засобу розміщення
Авторы: Володько, Ольга Василівна
Страшко, Людмила Михайлівна
Ключевые слова: архітектурно-будівельне рішення
дизайн
інженерне обладнання
готель
Дата публикации: 2016
Издатель: РВВ ПУЕТ
Библиографическое описание: Організація забезпечення функціонування засобу розміщення: Методичні рекомендації до виконання розділу дипломного проекту для студентів ОКР магістр зі спеціальності 8.14010101 „Готельна і ресторанна справа.- Полтава : ПУЕТ.-27с.”
Аннотация: Метою розробки методичних рекомендацій щодо виконання IY розділу магістерського дипломного проекту є систематизація та закріплення теоретичних знань, професійних навичок та умінь, що відповідають вимогам стандартів вищої освіти напряму підготовки “Готельно-ресторанна справа”спеціальності “Готельна і ресторанна справа для постанови та вирішення конкретних задач по організації функціонування засобу розміщення шляхом складання технічного завдання на його проектування (реконструкцію) із зазначеними факторами майбутнього розвитку.
Описание: Розділ «Організація забезпечення функціонування засобу розміщення» магістерського дипломного проекту студентів спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» відповідно до структури магістерського дипломного проекту виконується після розгляду теоретичних аспектів інновацій в готельно-ресторанному бізнесі (розділ 1), прогнозування інноваційної діяльності для засобу розміщення (розділ 2), та розробки об’ємно-планувальних рішень (розділ 3). Така послідовність зумовлена метою дипломного магістерського проекту - опанування методологією творчого вирішення існуючих проблем наукового та прикладного характеру, які ґрунтуються на здобутих знаннях, професійних навичках та уміннях, що відповідають вимогам стандартів вищої освіти напряму підготовки “Готельно-ресторанна справа” спеціальності “Готельна і ресторанна справа”,- та відповідає логіці процесу проектування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4282
Располагается в коллекциях:Глави з книги

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
3. Методичка магістри.doc564 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь