Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/429

Название: Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поля
Авторы: Дібрівська, Наталія Віталіївна
Бородай, Анжела Борисівна
Дата публикации: 2011
Издатель: Донецький Національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Библиографическое описание: Тематичний збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв", Вип. 26. С. 356-362
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/429
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дібрівська, Бородай.doc3,72 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь