Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/434
|
Название: | Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід |
Авторы: | Дібрівська, Наталія Віталіївна |
Ключевые слова: | вихровий шар пюре мус самбук функціональні напівфабрикати калина бузина чорна горобина чорноплідна |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
Библиографическое описание: | Тематичний збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв", Вип. 27. С. 371-375 |
Аннотация: | В статті розглянуто технологію желейних страв та досліджено їх якість. Показано доцільність використання функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід для виробництва желейних страв. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/434 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|