Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/434

Название: Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід
Авторы: Дібрівська, Наталія Віталіївна
Ключевые слова: вихровий шар, пюре, мус, самбук, функціональні напівфабрикати, калина, бузина чорна, горобина чорноплідна
Дата публикации: 2011
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Библиографическое описание: Тематичний збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв", Вип. 27. С. 371-375
Аннотация: В статті розглянуто технологію желейних страв та досліджено їх якість. Показано доцільність використання функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід для виробництва желейних страв.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/434
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дібрівська.doc121,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь