Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра бухгалтерського обліку і аудиту >
Автореферати (ННІДО БОА) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4442

Название: Організація і методика управлінського обліку витрат
Авторы: Соболь, Ганна Олегівна
Ключевые слова: управлінський облік
неповна собівартість
внутрішня звітність
бюджетування
Дата публикации: 2008
Издатель: Державна академія статистики, обліку та аудиту Держкомстату України
Библиографическое описание: Організація і методика управлінського обліку витрат: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.09 / Соболь Ганна Олегівна; Державна академія статистики, обліку та аудиту Держкомстату України. - К., 2008. - 22 с.
Аннотация: Автором досліджено місце управлінського обліку витрат в системі інформаційного забезпечення управління витратами, його взаємозв’язок з іншими функціями управління та напрями удосконалення. Уточнено зміст наказу про облікову політику з метою удосконалення організації управлінського обліку витрат. Уточнено зміст обліково-аналітичної моделі управління витратами. Ро-зроблено та адаптовано до цілей управління витратами хлібопекарного підприємства алгоритм калькулювання неповної собівартості в умовах обліку відхилень від нормативів. Запропоновано методику групування витрат на постійні та змінні на основі диференційованого підходу. Розроблено форми внутрішньої звітності: відомості відхилень витрат від нормативних витрат. Запропоновано систему рахунків управлінського обліку витрат. Розроблено алгоритм автома-тизації формування облікових потоків в умовах багаторівневого управління ви-тратами. Розроблена система бюджетів на основі обліку витрат і калькулювання неповної собівартості в умовах обліку відхилень від нормативів. Обґрунтована ефективність застосування матричної моделі для прийняття рішень з оптимізації витрат в умовах економічних альтернатив.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4442
Располагается в коллекциях:Автореферати (ННІДО БОА)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
avtoref.doc251,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь